ДОГРАМА,БЛИНДИРАНИ И ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ,ЗИМНИ ГРАДИНИ, ЩОРИ, ETALBOND, СТЪКЛЕНИ ВИТРИНИ, СТЪКЛА И СТЪКЛОПАКЕТИ, ПАРКЕТ, КЛИМАТИЦИ

Etalbond
Представяне на Etalbond®

Etalbond® е алуминиев композитен материал тип сандвич, състоящ се от нетоксична основа от полиетилен, двустранно слепена с фини листове алуминий от двете страни. Свързването на листовете алуминий с основата се осъществява чрез едновременното прилагане на механични и химични методи при висока температура.
Като резултат от производствения процес се получава здрав и изключително устойчив лист композитен панел с обща дебелина между 2 и 6 мм.
Освен с устойчивостта и лесният си монтаж, Etalbond® е изключително привлекателен за архитекти и проектанти заради богатата гама на предлаганите цветове.
Освен всички цветове на RAL каталога, Etalbond® се предлага в широк диапазон от размери. От 2006 г. e разработena серия нови продукти за българския пазар – Хамелеон (променя цвета си в зависимост ъгъла на зрение и светлината), имитации на дърво, мрамор и камък.
Etalbond® е подходящ за облицовка, обшивка, декоративно оформление,и т.н.т. на сгради, окачени фасади, търговски центрове, супермаркети, хотели, индустриални и офис сгради , бензиностанции,  изложбени помещения, павилиони и др.
Възможността за обработка на Etalbond®, позволява с този композитен материал да бъдат изпълнени нестандартни решения в зависимост от зададеният проект и желанията на клиента.
Etalbond® е дълговечен продукт , осигуряващ защита и комфорт , изпълняващ предназначението и функциите си , безпроблемно, дълги години.
Високото качество на покритието осигурява на материала издръжливост на външни влияния като киселинни дъждове, промишлено замърсяване, ултравиолетови лъчи, корозия и т.н.


  ETALBOND има много предимства :

Атрактивен външен вид и всестранно приложение.
Идеален за облицоване на интериорни и екстериорни пространства.
Твърд, лек и дълготраен материал.
Лесен за обработка и монтаж.
Притежава добри изолационни възможности.
Предлага широка цветова гама.
Съчетава се добре със стъкло и естествена светлина.
За поръчка, консултация , моля обърнете се към нас.