ДОГРАМА,БЛИНДИРАНИ И ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ,ЗИМНИ ГРАДИНИ, ЩОРИ, ETALBOND, СТЪКЛЕНИ ВИТРИНИ, СТЪКЛА И СТЪКЛОПАКЕТИ, ПАРКЕТ, КЛИМАТИЦИ

Щори и комарници


Външни ролетни щори / ВРЩ /
 
Ролетните щори са изключително подходящ продукт за цялостното оформление на дограмата в един дом.
С  качестватa си  като: допълнителна топлоизолация, подобрената шумоизолация и възможността за регулиране интензивността на светлината на 100 %, те се явяват несъмнен плюс за всеки прозорец.
Кутията с ролетни щори е многоцелева.
В един единствен конструктивен елемент, тя обединява в себе си ролетна щора, противонасекомна защита и слънцезащита - едно оптимално решение, и от функционална, и от икономическа , и от естетическа гледна точка.


Спусната щора е в състояние да накара крадците да се откажат от намеренията си. При ниски температури, допълнителната въздушна възглавница , която се получава между прозорецът и щорите, предпазва от загуба на топлина , и обратно, през зимата запазва топлината в помещението.
Благодарение на специалния шумопоглъщащ материал щорите предотвратяват навлизането на шума и предпазва пердетата и мебелите от избеляване. Когато пожелаем  да гледаме телевизия или видео,  ще ни позволят да затъмним помещението.

 Всички компоненти по отношение на визията и функционалността, могат да се подбират индивидуално и да се допълват според конкретния случай. Ламелите / видимият профил, разделен на сектори / на ролетнити щори могат да се изработват от пластмаса и от формован алуминий, запълнен с безвреден разпенен пенопласт.
Извънредно голямата стабилност на алуминиевите ламели позволява използването им при много големи размери на щората, като осигурява  същевременно и по-голяма безопасност.
Богатата цветова гама е допълнителен плюс , тъй като позволява изглед , който желаете.

ВРЩ могат да бъдат с ръчно управление, управление  двигател + команден блок и  двигател с дистанционно .

Външните вертикални  щори позволяват да постигнете уют във Вашият дом , те са подходящ избор за тази цел и добра инвестиция.Вътрешни хоризонтални алуминиеви щори.


Тези щори имат за цел да намалят/увеличат осветеността в помещението.
Изработени са от тънки алуминиеви ламели.
Възможно е поставянето им на PVC, алуминиева, както и дървена дограма.
Лесни са за управление и употреба, дълготрайни са и могат да бъдат монтирани/демонтирани, ако е необходимо.
 Конструкцията им позволява да бъдат укрепени с допълнително поставена корда, в случай , че са монтирани на двуплоскостно отваряеми части на прозорец или врата, като по този начин щората остава близо до дограмата без да се отцепва от нея.
 
Цветовата гама предоставя широк спектър от избор на цвят, също така е възможно ламелите да бъдат "перфорирани", като по този начин затъмнението в помещението при плътно затворени щори не е на 100%, но същевременно се предотвратява възможността за наблюдение отвън .

Вътрешни вертикални щориВертикалните щори са модерна алтернатива на завесите. Използват се за декорация на интериори, в офиса или дома. Добро решение са за създаване на уютв дома .
Изработват се от ленти от плат, алуминий , PVC ,комбинация на целулоза и дървесина в над 120 цвята и десени. Лентата е с ширина 89мм или 127мм.
Платовете са защитени със специална промазка, антистатично и антисоларно обработени и негорими. Събирането на щората може да става: срещу управлението, към управлението, тип-перде (от средата встрани), вляво или дясно.
Завъртането на лентите за регулирране притока на светлина е възможно да става и чрез ел.задвижване с дистанционно управление.С вертикалните щори може да се постигне запердване на нестандартни и наклонени прозорци.
Монтажа е или таванен или стенен.
Новост при някой от цветовете е залепване на подгъвите в двата края, вместо досегашното зашиване.
Почистването е лесно, тъй като материалът, от който са изработени и начинът им на закрепване позволяват  ламелите да бъдат свалени и почистени, дори и в пералнята.


Външни охранителни ролетки


Външните охранителни ролетки са изработени от подсилени
стоманени профили, боядисани в желаният от Вас цвят.

Възможнио са варианти с оплетка, когато има пряка видимост
към охраняваният обект и вариант при който охранителната ролетка е изработена от плътни метални ламели.Външните охранителни ролетки могат да бъдат със следните
видове управление :

- Изцяло ръчно управление.
- Управление чрез двигател с бутон, комбинирано с възможност от ръчно управление при нужда ( спиране на захранването ).
- Управление чрез двигател с бутон с операционен блок, позволяващ отварянето и затварянето на щората да бъде осъществено единствено чрез необходимият за целта ключ, като при необходимост ( спиране на захранването ) е въможно и ръчно управление.
- Управление чрез двигател с дистанционно управление, като
при необходимост ( спиране на захранването ) е възможно и ръчно управление.

Външните охранителни ролетки са необходимост и инвестиция , която многократно възвръща вложенията в нея от предотвратяването на непредвидени загуби .Ролетни комарнициРолетните комарници се използват при всички видове прозорци. Това е оптималният вариант за противонасекомна мрежа – удобна, надеждна, дълготрайна.
Изработени са от алуминиев профил  и представляват навита на ролка мрежа покрита с негоримо тефлоново покритие, която се прибира в кутия.


Предимство при тях е, че са компактни, лесни за употреба и заемат минимално място върху прозореца .

Ролката заедно с алуминиевите водачи е сглобена в рамка от профили с размери 20/40. През студените месеци мрежата остава навита и защитена в кутията, което удължава многократно нейният живот. Този тип комарник има предимството да се вдига и спуска в зависимост от Вашите нужди. Лесното прибиране на комарната мрежа улеснява почистването на неотваряемите части на прозореца отвън.
Ролетният комарник може да се монтира към всички видове дограма - дървена, алуминиева, пластмасова. Възможен е монтаж както на прозорци, така и на балконски врати.


Комарник на панти
Изработен е от алуминиев профил и мрежа с тефлоново покритие, като е закрепен посредством панти към дограмата. Може да бъде поставен на прозорци и врати.Стационарен комарник 
Изработен е от алуминиев профил и мрежа с тефлоново покритие, като е закрепен неподвижно към дограмата. Може да бъде поставен на прозорци при които има осигурен достъп от външната страна, за да могат да бъдат чистени при необходимост. Когато е наложително, за да бъде свален комарникът, се отвиват монтажните винтове или райберите, които изпълняват тази функция.      

За поръчки и консултация, обърнете се към нас.