ДОГРАМА,БЛИНДИРАНИ И ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ,ЗИМНИ ГРАДИНИ, ЩОРИ, ETALBOND, СТЪКЛЕНИ ВИТРИНИ, СТЪКЛА И СТЪКЛОПАКЕТИ, ПАРКЕТ, КЛИМАТИЦИ

Фасадни системиФасадните алуминиеви системи, намират все по-голямо  приложение и употреба в съвременното строителство. 

Изборът на тези системи , позволява креативни и почти неизчерпаеми инженерни решения, отговарящи на  конкретните изисквания и работният проект.

Използването на разработените системи, които са съобразени със съвременните изисквания  за ергономичност, здравина и съответстващи на енергийните изисквания при строежът на съвременните сгради, дава богат избор от решения и възможности за широка сфера на приложението им.

Възможността за съчетание на алуминий с богата гама от  стъкла, както и употребата на Etalbond, композитни материали, керамика, метални облицовки, дърво, каменна облицовка и т.н.т., отговаря на съвременните изисквания , относно изглед , надеждност и предназначение на сградите.

 Съчетанието и употребата  на различни по рода си материали, в изпълнението на фасадните системи, отваря възможност за много и различни дизайнерски и конструктивни решения.

Предимство е стойността и надеждността на използваните системи , срокът на изпълнеие на проектите и неизчерпаемият избор на варианти за изпълнение.

Фасадните ситеми предлагат добра топло и шумоизолация, изборът в  употребата на стъкло е голям  и единствено може да бъде ограничен от инженерните решения  и предвидените разходни средства.

Възможно е изпълнението на почти всякакви архитектурни решения , разнообразни приложения относно отваряемостта и визията, като всичко това зависи от изискванята на инвеститора и предложенията на клиента.


Истината е, че в тази сфера , благодарение на постоянно разработващи се системи, всяка една сграда и проект , притежават свой собствен и уникален облик .

Фасадите по отношение на визията , могат да бъдат разделени на :

- фасади със силиконова фуга т.нар. структурни фасади.

- фасади със видим профил / капачка / т.нар. окачени фасади.

- фасади , които са със силиконова фуга и видим профил / капачка /, като комбинация .

Всъщност това са  възприети условни наименования на фасадните системи, тъй като една фасада по отношение на монтажа може да бъде окачена, прилепена или облегната, а по отношение на изпълнението и визията структурна, с видим профил / капачка / или комбинирана, но това не е от съществено значение.

Моля , за консултация, предоставяне на ценово предложение и поръчка, обърнете се към нас.