ЕТАЛБОНД, ЛАМИНАМ, ДОГРАМА, ОБЛИЦОВКА НА СГРАДИ, ФАСАДНИ СИСТЕМИ, МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ, ЩОРИ и ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ, СТЪКЛЕНИ ВИТРИНИ, СТЪКЛА И СТЪКЛОПАКЕТИ, ВИНИЛ

четвъртък, 16 септември 2010 г.

Работа с нас и ценообразуване


 Когато се свържете с нас, ние ще Ви консултираме и при неоходимост ще предложим проект за изпълнение на това, което желаете.
 Най-верният начин да получите коректна цена и последваща поръчка при нас е да предоставите скица или чертеж на заданието, което трябва да бъде изпълнено.
 Добър подход за това е да изпратите запитванията си на e-mail  domikomfort@gmail.com  или да се свържете с нас по телефона.
  При необходимост ще бъде определена дата и час за посещение при Вас за взимане на размери и консултация.
  Въз основа на дадените размери и параметри, след уточняване на детайлите и изискванията, относно изпълнението, ще Ви изготвим ценово предложение с посочен срок за изпълнение и договореност относно заплащането.

 При желание от Ваша страна ще предоставим мостри на продукта.

 За успешното завършване на взимната ни дейност са необходими коректност, яснота на желанията Ви и взаимно търпение и разбирателство.

 Моля, когато посетите нашият сайт, оценете трудът ни, напишете коментар и изразете мнение за взаимната ни работа. Благодарим Ви.








Няма коментари:

Публикуване на коментар